IDKKKK

Ni vet memory-tävlingen som jag vann? Har fått priset nu (ett tag sen var det faktiskt) men fick både LT och SC i samma kod, då det inte gick att dela dem åt. Och samtidigt gav SSO mig det svåraste valet everrrr!
 
Val ett: Bara ge koden till Lucy och ha kul med 2000 SC - vill väldigt gärna ha SC till tjejen då jag har lovat mig själv att inte köpa SC.
Val två: Skapa en helt ny gubbe, och ge koden till henne, samt starta en ride through av SSO samtidigt - att starta en youtube-kanal är en av mina drömmar, dock så vet jag inte om jag har tiden och energin till att comitta mig själv till det.
 
Grejen med val ett är att den där LT:n som finns på koden kommer kännas helt bortslösad, men om jag tar val två ist kommer jag få ett till ansvar, som jag inte vet om jag kan handla - I mean, jag skulle bara kunna spela in när jag är ensam hemma och det betyder att kontot inte kanske blir det aktivaste. Även om youtube är typ min dröm.
 
Idk. JUST IDK

Matilda Southtree

Varför kan du bara spela in när du är ensam hemma?

Svar: För att ett, mamma skulle komma in stup i kvarten och störa mig och fråga vad jag håller på med, och två, alla övriga familjemedlemmar skulle också bli störda x3
Lucy Macwright

Matilda Southtree

... Du behöver inte spela in ljud utifrån? (:

Svar: Måste ju snacka samtidigt, blir lite tråk om det bara är footage..? c:
Lucy Macwright

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo