Bråk i global

På sistone har det blivit mycket, och då menar jag väldigt mycket mer bråk i global. Jag fattar inte vad som har hänt. Det känns som om varenda gång man kommer in är global fyllt med hat, fula ord och sårade människor. Let me tell you, det är inte kul. Inte okej.
Det är så jäklans viktigt med ömsesidig respekt. Behandla andra som du vill bli behandlad. Skulle du vilja att någon kommer och är taskig mot dig? Nej, så var inte taskig mot andra heller. Man måste också respektera andra oavsett ålder. Det är många unga i SSO - det är ett barnspel, och det är något man måste acceptera. Och att pracka ner på andra för att de är yngre är inte okej. Man är inte bättre för att man är äldre.
Och sen det här med att "du kan inte bli sårad bara av det där, herregud, get yo butt together". Folk har OLIKA KAPACITET för att bli sårade. Man vet fasen inte vad en människa har gått igenom. Vissa är som stenmurar efter vad de har gått igenom och vissa är väldigt känslosamma - man måste bara kunna respektera att människor är olika, det är precis som att mobba någon för att de inte råkar ha samma hudfärg som du (ja, det är precis samma sak enligt mig). Om någon säger att de blir sårade av det du säger, lägg av direkt. Det är inte okej att fortsätta och att reta dem för detta.
 
Vi måste kunna klara oss i fem minuter utan att en GM ska behöva storma in och ta lugna ner alla. Det är vårt egna val om vi vill ha en global ständigt full med bråk eller inte. Vi kan alla bidra till att stämningen blir så trevlig som möjligt. Så snälla, respektera varandra!

Ylva Moonwright

Wooord!

Svar: Yo!
Lucy Macwright

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo