Det här med säkerhet

Esme skrev ett superbra inlägg om att skicka selfies till random människor, som ni kan läsa HÄR!
 
Tänkte bara skriva ett lite allmänt inlägg om att vara försiktig på nätet (för att jag vill bara skriva av mig heh). För det är väldigt viktigt, seriöst. Det finns heeemska människor där ute som man inte vill ha kontakt med.
Har inget bra sätt att lägga upp det hära, så...
Point numero uno!: Skicka inte bilder på dig själv till människor du inte känner. Det har Esme skrivit om, så jag tar inte och skriver mer om det.
Point numero deux!: Träffa inte människor IRL direkt efter du mött dem online. Ta din tid att lära känna personen, för många är bra på skådespel.
Point numero thräulin!: Att skypea med okända människor rekommenderas inte heller.
Point numero quatros!: Ge ABSOLUT INTE ut dina personliga uppgifter - dvs. address, telefonnummer, ditt riktiga namn (iaf inte efternamnet), lösen osv! Man ska alltid tänka efter vad man avslöjar om sig själv till någon man enbart känner på nätet, även om det är din bästis. Jag anser att ange sitt ålder är okej, men det finns många åsikter om det.
Conclusion: När du har träffat en person online, håll avstånd. Det betyder inte att man ska vara kylig mot hen, men håll dig "anonym" så gått det går. 
 
SSO är ärligt talat ganska säkert (inte så många mördare som spelar här), men det betyder inte att man ska slappa här heller. Jag ser så himla många som utan att tänka på det t.ex. tar och skypear med någon random person som har svarat 122 på deras meddelande på global. När man en gång lär sig att vara oförsiktig, glömmer man lätt bort det när man går ut i resten av nätet. Internet är inte en trygg plats.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo