Funktioner för att why not

Hittils har jag - om jag minns rätt - spottat två andra spelare med samma efternamn som jag. Kom att tänka på att det vore ganska roligt om man hade någon sorts funktion för att visa vilka som har samma efternamn och är i "samma familj" som du, typ som ett familjeträd? Så att direkt när man skapar sin gubbe blir man insatt i en "familj" tillsammans men alla andra som har samma efternamn som du, och så kan man linka sin gubbe till andra spelare som man blir t.ex. syster, kusin, mormor, vad vet jag. Och så kan du chatta med dina kära släktingar.
 
Random exempel från sims draget HÄRIFRÅN
 
Ungefär såhär tänker jag mig det - om din gubbe är t.ex. den brunhåriga tjejen i typ mitten, så kan man dra runt ikonen med ditt fejs på och linka dig till hur många andra spelare som helst på hur många olika sätt som helst - bara ni har samma efternamn! Och så länge den andre person accepterar, förstås x)
Detta skulle också vara en intressant grej för att bara se vilka man delar efternamn med. Man skulle ju inte behöva länka sig till någon alls om man inte vill.
Japp detta var en random idé.





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo