Still waiting med både uppdatering och spexfoto

Uppdateringen tar väldigt länge idag! Hoppas på en massa Alla Hjärtans Dag-grejer, heheh :3
 
Apropå ingenting har vi spexfoto på måndag. Och seriöst, vår klass kommer ingenstans med att bestämma sig - för att alla är så himlans oflexibla. Det mest populära förslaget just nu är väl "förstorade personligheter", alltså att alla i klassen bestämmer vad en person ska vara baserad på deras personlighet. T.ex. jag blev röstad till finsk mördare. You get the pattern.
MEN TVÅ YNKA PERS vill inte ha denna idé och totalvägrar, de säger att de ska komma inte utklädd alls om vi väljer denna idé. Hur oflexibel kan man vara ohmg! Vi har till och med sagt att de kan välja vad de vill klä ut sig till själva, vad som beskriver dem bäst, men nope, det går tydligen inte alls. Jag har under de senaste två timmarna försökt banka vett i skallen på allihopa, man kan inte få allt i livet och måste kompromissa om saker, om en extrem majoritet vill ha detta förslag får de allt deal with it. Känns ungefär som att prata med femåringar XD
Ett annat toppenförslag vi har är "breaking the rules", där vi skulle ta varenda regel skolan har och bryta dem i ett och samma foto. Korta shorts, mössor, mobiler, tuggummi, godis, svordomar, slagsmål, vapen, droger (this escalates quickly). Och tro mig, vår skola har en himlans många regler så det skulle bli väldigt lätt att få ett superfoto, även för killarna som kanske inte direkt använder korta shorts.
MEN (igen) typ hälften av killarna är emot detta, just för att de tycker att det blir inte lika roligt för killarna som inte har lika många regler att bryta som tjejerna. Vilket är en usel ursäkt, eftersom det är typ bara en regel, den om korta shorts, som inte är så aktuell för killarna. Men tydligen är det apokalypsen för dem och jag vet inte hur det går med denna idé. Jag gillar den skarpt, faktiskt. Tänk att ha med sig en soft air gun till skolan - PRICELESS!
Det här blev ett långt inlägg om IRL-livet, hihi





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo