Dyra nallebjörnar

 
...var ungefär min reaktion när jag såg på nallebjörnarna i alla hjärtans dag-butiken. 249 SC för den vita?! What the fudgecake is this!
Jag har tagit upp det här en gång förut om jag minns rätt, men nu tar jag upp det igen - VARFÖR I HELA FRIDEN ÄR EVENTKLÄDERNA SÅ DYRA NUFÖRTIDEN! Alltså, förut var det oftast bara 1 SC eller några få JS - alltid något som man hade råd med, med eller utan SR. Vad jag undrar är om det ens går att köpa eventkläder utan SR nu. De är ju så himlans dyra, och det kan till och med bli svårt för SR att köpa alla. Detta är något jag alltid gjort bara för att det är event, men nu får jag ofta låta bli att köpa något fast jag verkligen gillar det.
 
Yepp, nu när min åsikt om detta är klart, fortsätter vi till onsdagsuppdateringen!
Blev en ARGH-moment när jag såg att uppdragen ska vara kvar i en vecka till. Jag slet så himla hårt i onödan sniff
Även några nya gamla uppdrag, men med nya belöningar! Undrar vad det kan vara, riktigt tagg på det hehe :'3 Annars är jag inte riktigt sugen på att springa efter brev igen, men oh well, hoppas belöningarna är värt det :D Och det kan knappast vara värre än de nya uppdragskedjorna... Eller?
För övrigt kom det lite utrustning, som är SJUKT SNYGG, älskar vildmarkssadeln <3 Lite dyr för mig dock, försöker spara till en fjording som är svårare än det låter XD
Och så kom De Dyra Teddybjörnarna. Köpte ändå tre av dem - den röda, den blåa och den gula - för att de fortfarande hade en reasonable price. Den bruna och den vita, de sötaste enligt mig, gick över gränsen och dem dissade jag i butiken. Riktigt synd, då jag gärna hade velat ha dem :C
 
Förresten förresten, har ni sett att header + profilbild är uppe? Header är lite för bred men det är inget jag pallar fixa - ska försöka få en med rätt bredd när jag gör min egen. Beskrivningen under profilbilden kommer också inom kort!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo