Znabb Quarter

Quartern är tydligen snabb. Snabbare än vanliga hästar. Och det är många sura på.
"Kan man inte göra dess snabbhet mer jämn?"
"Det är orättvist!"
"En level 10-quarter är lika snabb som en level 15-häst med full utrustning"
 
Jao.
Till att börja med så vill jag lägga in en fin quote av Petra Winterstar.
"you don't see real horses all being the same speed do you" (Ungefär, "Alla hästar IRL har inte samma snabbhet, eller hur")
Jag tycker att det är naturligt att vissa hästar är snabbare än andra. That's how it goes IRL, yo. Men nu säger ni säkert "men det är ett speeel" och visst är det. Men ur min synpunkt blir det mycket mer roligt om vissa hästar är snabbare. Mer realistiskt, liksom!
"Men nu tvingas man att köpa en Quarter och spendera SC för att kunna vinna ett champ!"
Vi 'ändrar' ju redan snabbheten på våra häst-och-ryttare-kombo med kläder och utrustning. Dessa köps för SC, de med. Jag ser inte riktigt skillnaden där - varför är vi beredda på att betala SC för att förbättra våra stats genom utrustning och kläder, men inte när det handlar om hästar? Okej, det är ju billigare. Ganska mycket billigare till och med. Jag räknade att min tävlingsoutfit kostade mig sammanlagt 386 SC, vilket är 504 SC billigare än Quartern. Men ändå. Att använda denna argument att man måste betala SC för att vinna ett champ nu - det fanns redan förr. Vi betalar för tävlingsoutfiterna. Det är bara att Quartern gör att hela kalaset blir dyrare.
 
Och i slutändan, spelar det verkligen så stor roll? Alltihopa är i ett spel. Det är inte på riktigt. Ska man verkligen ta att vinna ett champ på så blodigt allvar? Det är en pixelmedalj i ett pixelspel. Kul är det att vinna såklart, men det är inte en så big deal att hela ens liv tar slut så fort man inte har den znabbaste hästen i spelet.
Såklart har alla olika åsikter om hästens snabbhet, men detta är min.
 
Den vackra Quarterhästen!
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo