Var är Lys?... Lys?... Lys?

Märkte att videorna är VÄLDIGT för breda för min blogg, ahahah XD Nu skymmer de arkivet och kategorierna, men hela grejen kommer att skjutas ner ur vägen allteftersom nya inlägg kommer upp!
 
Här ekar det tomt :D
Jag känner mig så himla skyldig som inte skriver så mycket här, men ärligt talat finns det verkligen inte mycket i SSO-väg. Spelar mest GW2 nu och koncentrerar mig på skolarbete (har skänkt mig till 317,5 meritpoäng bbifhlsdifjspfojs). MÅSTE FÅ 340 ARGH
Anyways så tänkte jag ta och skriva om något utanför SSO som jag har gjort de senaste tjugotusen inläggen - nämligen UTUBE och mina favoritserier där!
Anledningen till att jag skriver det här är mest bara för att jag ska kunna rekommendera min favvoserie ever - Let's Play av Dandelion: Wishes Brought to You med Dodger och Cry! Började kolla på serien några månader sen och var helt fast direkt. Det är alltså en töntig dating sim med en airhead main character, och översättningen från koreanska till engelska suger, men jösses, vad kul det är XD Just nu äre på 24 avsnitt på allt från 20 till 35 minuter. Det är en lång serie, yes, men den är värd varenda sekund. I måndags började de om spelet efter några månaders paus, jag har längtat så mycket ahhhh 8D
  
 
Här har ni första delen, KOLLA PÅ DEN XDD (kanhända att videon är för bred men alla avsnitt finns på Dodgers kanal Presshearttocontinue)

En annan serie som jag vill rekommendera (som faktiskt är SSO-relaterat, good job me) är Esmes Ride through av SSO! Den är grym tycker jag, även om jag har redan kört igenom spelet så är det roligt att kolla på det igen! :D Just nu finns det 65 avsnitt (jisses vad det går fort, känns som om det var igår när det började fast det var typ tre månader sen) på allt mellan 10 till 20 minuter. Sjukt sevärd!
 
 
Del 1 i serien (återigen kanske lite för bred för min stackars blogg), ett måste för alla som kör SSO! Watch it >:D Annars kan ni se hela grejen på Esmes YouTube-kanal!

Och så var det slut för detta inlägg x3 Ska skriva om dagens uppdatering också, om den kommer upp någon gång!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo