Åh, det var onsdag idag

Glömde helt bort att det är onsdag!
 
För det första så kom nya nordsvenskarna! Den ljusa är väl lite enfärgad för min smak, men den mörka var jättegullig och har härliga ögon! Men, alla mina SC är officiellt slut, så det dröjer ett tag innan nästa häst får flytta in i stallet x3
 
Två vackra nya Nordsvenskar är nu tillgängliga!
 
Den nya utrustningen låter lovande, pallar dock inte logga in och kolla den. Tror också att den är alldeles för dyr för mig (all ny utrustning som dyker upp verkar kosta 100+ SC, vilket är lite tråkigt, för det har man ju inte råd med i längden).
 
Och så hästmarknaden, jippi. Gå och hämta socker och fånga hästarna igen. Uppdragen börjar bli vääääldigt tråkiga enligt mig, jag tycker absolut att teamet borde spendera lite tid på att byta ut några av dem - trots att man får så mycket rykte för ett enda uppdrag och jag är ganska nära på att bli beundrad, orkar jag knappt göra uppdragen för att de är så tråkiga.
 
Sist så får vi ny musik till discot - lite synd tycker jag, gillade den klassiska unz-unz-låten jättemycket x3 Caroline-låten är väl helt okej men passar inte in i discot, där man borde ha riktig dansmusik! Den nya låten är mer lugn och passar inte alls att dansa till xc
 
Jösses vad jag är trött nu! Hade orienteringsdag där jag mer eller mindre sprintade runt i skogen i en timme och sen fick jag gå runt och leta efter en PRAO-plats i tre timmar (hittade ingen, snyft). Därför tror jag att min grammatik suger idag, sorry för det XD Orkar knappt se efter om jag upprepar ord för många gånger och sånt... Blah, dags att sova tycker jag.





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo