Lite snabbt om uppdateringen!

Har absolut ingen tid till att spela idag - stuff happened så jag måste välja ett nytt ämne på franskapresentationen, alltså skriva om hela grejen och öva in inför presentationen imorgon ^^' Tror att jag ska vara "sjuk" imorgon, vi har inget vettigt på torsdagar ändå. 

  Anyways så kom det mycket trevlig nytt idag! En hel hög med nya uppdrag (med Big Bonny, yay) och så ska vi tydligen få en till transport, denna gång vid norra länken. SSO-teamet har på den senaste tiden lagt till en massa transporter, vilket iofs är bra - men hur många åker till Norra Länken så ofta så att man skulle behöva en transport dit? Jag tycker att de transporter vi har just nu är tillräckligt - vi har transporter på alla ställen där det behövs enligt mig. 
  Kläderna låter sjukt lovande! Stickade tröjor, baggy jeans och vantar? Myyyyys! Hoppas att de är lika snygga och sköna som de låter (och billiga också förstås :D), de ska kollas så fort jag får tid att ta en paus (vilket blir nog på fredag).
  Och så det här med att inspektera. Låter kul, tycker jag, särskilt detta med att man kan se vad hen har på sig - hur många gånger har jag inte gått och sett någon och tänkt, det där var snyggt, för att sen spendera den kommande kvarten med att leta rätt på outfiten på SSO database. Sjukt praktiskt att bara kunna kolla det i spelet! Dock så har det limiterats endast till vänner vilket är lite synd, men det är en början :3 
  De andra funktionerna med inspektera är väl lite onödiga enligt mig - jag bryr mig inte så mycket om hur mycket rykte andra har och vilka stjärnor de har samlat. Alltid kul att veta hur många hästar någon har, och jag kan tänka mig att det kan vara praktiskt för aktivitetsledare i klubbar att kolla så att hästens mående (leveln har man ju redan kunnat kolla sen tidigare) matchar kraven i t.ex. kadrilj. Annars är inte det någon livsviktig information, och inte rasen heller.
  Något som jag tycker skulle vara jättekul att se i verktyget är hur länge någon har spelat. Inget användbart egentligen, men rolig info som jag gärna skulle veta!
 
 
Använd det helt nya 'Inspektera Spelare'-verktyget för att se dina vänners färdigheter!
 
Sist men inte minst är det något nytt med dagligt skötsel - intrestiiiing 83 Hinner inte kolla vad det är, ahh så nyfikeeen x3
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo