Bildbomb ~ SSL 4

Ja-a, hur ska man sammanfatta den avslutande episoden av Starshine Legacy?
Den var väldigt bra - den bästa om man kollar på krafterna iallafall, Alex kraft var hur rolig som helst! - trots jag failade alldeles för många gånger på alldeles för många banor. Det värsta var att jag fick köra om sista banan 3 gånger, tog en hel evighet att hitta vägen till Lindas seal xD Men den sista banan gav mig också en glad överraskning: man fick förstöra allas seals själv - alltså att man fick spela som alla Soul Riders och gå in i Pandoria en i taget. Trodde att man skulle bara få göra Alex själv och de andra skulle på något sätt get done automatiskt.
Dock var slutet sugigt. När man kom ut ur Pandoria med sista gubben så slutade det bara där, inte ens en YAY från Soul Ridersen över att man hade klarat av att rädda Jorvik.
 
En till grej jag undrar över. De planerar hela tiden på att förstöra Soul Ridersen, men när Alex kommer och promenerar rakt in i deras famn kastar de bara ut henne? De kunde ju lätt döda henne där, men nope, de måste ju vänta och bli dödade av henne istället x'D
 
VARNING! Dölångt inlägg, tog över tusen bilder (fast de flesta blev i Pandoria för att jag fick köra om så många gånger)
 
SPOILERS BELOW

Vill du veta vad SSL 4 handlar om? Kolla HÄR!
 
 
 
 
 
 
 
Katja stannar hästen mitt i racet och börjar springa tillbaka mot starten (hon syns där i hörnet). Min teori är att hon går och hämtar ett äpple i bilen vid sjön och springer sen hem igen, samtidigt som hon fäller ett träd framför bron så att jag måste ta en omväg.
 
 
 
Word of advice: Testa inte att hoppa ner i vattnet
 
Katja var osynlig när jag kom tillbaka, såg inte ens vad hon gjorde D:
 
 
Hörde bara ett pussljud men såg inte Katja själv O.o
 
 
 
 
 
 
Whut?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mr Sands smider evil plans
 
Blev tagen en gång och nästa gång jag kom tillbaka hittade jag Sands i poolen, gav mig en skrattattack xDD Sen fick jag en hjärtattack för att han på något sätt lyckades ta fast mig ändå...
 
Bra gjort Dark Core-snubbe, står rakt framför mig och försöker inte ens ta fast mig
 
 
DIE
 
 
 
 
 
The battle mellan Alex och Buck är sjukt lätt att vinna - vänta tills Buck har sprungit klart och skjut honom när han står stilla.
 
 
 
 
När man kör dyker en massa skumma tentakler från ingenstans
 
 
 
 
James minnesbilder
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vad hände med den här bilden
 
 
Och så var det slut helt plötsligt
 
Efter spelet var slut fick man köra en secret level där man först fick välja en Soul Rider och en häst, och sen köra tre hoppbanor.
 
 
 
Hoppade i vattnet och fick börja om, tog Tin Can denna gång
 
 
 
Efter den sista banan tog det slut. Det hände typ inget i denna nivå, men området var hur vackert som helst med solnedgång och allt!





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo