Åsikt ~ Lura folk på deras lösen...

Är inte okej. 
Det är bara inte okej.
Man går inte runt och lurar folk löften om gratis LT, SC eller liknande genom att säga 'om jag bara får ditt lösen så kan jag fixa det'. Sorgligt nog har det ökat den senaste tiden.
 
Idag stötte jag på ett exempel. En tjej vars namn jag inte nämner (anonym 1 får hon heta) försökte lura en annan tjej vars namn jag inte heller nämner (anonym 2) på A2:s lösen. 
Jag såg konversationen i början när A1 snackade om något fusk för att få LT, men missade delen där A1 frågade om lösen. Då jag kom in i arean där de pratade igen, var det tydligt att A1 hade frågat om A2:s lösen. A2 sa att hon inte ville ge ut lösen men A1 sa att 'du har varit så snäll mot mig så jag vill vara snäll tbx' och 'jag har varit inne på någon annas konto också och tog inte gubben'. 
Som tur kom det in en tjej och sa åt A2 att man inte ska ge ut sitt lösen (jag känner mig som en idiot för att jag inte sa något fast jag var där). Så det hela slutade lyckligt. Anmälde också A1 till support.
Jag skulle lägga upp en bild av konversationen men orkar inte sudda ut alla namn x)
 
Ja ja, min poäng är att DET INTE ÄR OKEJ ATT LURA FOLK! Just... don't do it. Har tjatat om det här förut också, men försök att sätta dig själv i den lurades skor. Skulle det kännas kul att bli lurad? Nope. Så gör inte det.





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo