Åsikt ~ Höstryttaren

Vad tycker jag om Höstryttaren?
För det mesta är det ett superbra spel. Det är kul att flänga runt och jag älskar grafiken (förutom att alla gubbar, särskilt min, ser ganska mobbade ut). Men jag har kommit fram till några negativa punkter om spelet också.
 
1. Distanserna man behöver springa för att klara av ett uppdrag är sjuuuuukt långa! Blir väl lite tröttsamt när man måste springa ungefär från Mrs Mastersons hus till Jorvikstallet (tvärsöver halva kartan). I SSO skulle samma sträcka gå lätt, eftersom man har betydligt snabbare hästar och transporter. Dessutom känns det som om distanserna i SS är dubbelt så långa som i SSO ;_; Men det har väl att göra med hästens seghet.
2. Springa fram och tillbaka - i SS har man oehört många uppdrag som börjar t.ex. i FG, sen behöver man springa till nån fiskegubbe vid kusten, så får man ett uppdrag av honom att springa tillbaka till FG... Jippie.
3. Pengarna rullar in sjukt långsamt. Jag kommer typ aldrig få råd med en ny häst.
 
Dessutom är banorna rätt så lätta. Jag har bara en gång behövt gå upp i level för att klara av ett lopp under tidsgränsen. Men, jag kan inte direkt säga att det är negativt, måste erkänna att jag inte skulle orka med spelet om jag skulle behöva levla mellan varenda lopp x)
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo