Varför får jag aldrig min latmaskdag

Jag har så mycket att göra hela tiden så jag hinner typ aldrig ha en dag då jag bara sitter och slöar framför datan D: Idag på engelskan fick vi nämligen veta att vi måste skriva en tresidorsrecension på boken Fahrenheit 451 tills imorgon... Seriöst, WTF?
 
Eftersom jag idag måste mest koncentrera mig på recensionen och inte hinner skriva ett långt och fint inlägg som jag hade planerat att göra, tänkte jag bara göra en liten spelrekommendation.
 
 
Spelet heter Little Alchemy och är världens meningslösaste men samtidigt världens roligaste spel! Man börjar med de fyra baselementen vatten, eld, jord och luft. Meningen är då att man ska kombinera två element med varandra för att göra nya.
Jag spelade det väldigt mycket när jag gick i sexan och kom till 260-något (iallafall lyckades jag få alla element som kunde göras då), och glömde sedan bort spelet. Men jag hade ju gillat spelet på facebook, så när en post där de meddelade om en uppdatering dök upp igår så började jag spela igen! Sjukt kul, hahah x'D 
Spelet hittar ni på littlealchemy.com. Det är helt gratis och kräver ingen alls nedladdning. Dock så skulle jag rekommendera att ni loggar in med era google-accounter direkt, så ni inte förlorar alla era element om ni skulle byta dator, så som jag gjorde xP





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo