Nya hörlurar, tävlingar, skola, etc etc etc

Detta inlägg skriver jag mest för att ni inte ska tro att jag har dött, hehe :D
Så vad har hänt? Uh, skolan tar upp det mesta av min tid. Och jag är helt ärlig här, det är inte bara "jag har typ mycket skolarbete men struntar i det". Jag har seriöst mycket. Usch usch.
Lite roligare grejer - var med på Språkolympiaden i fredags, där jag inte tävlade, men vårt lag kom ändå trea! Woho! Och så var jag med i Pythagoras Quest igår, det gick nästan bra, vi kom sexa XD Dock så var vi bara fem poäng efter vinnaren vilket inte var dåligt alls!
Skaffade också ett nytt headset. Var en massa trassel med den - köpte först ett par (Razer Kraken Pro), kom på att jag inte ville ha dem, bytte (QPad QH-85), ville inte ha dem heller då de var osköna, och bytte igen (Kingston HyperX Cloud) - men nu har jag ett awesomeigt headset i tid till LANet på fredag! De är så himla ljudisolerande så hör inte när någon kommer in i rummet, och får en hjärtattack alltid när personen börjar prata, eheh.
 
Det blev en massa svammel om IRL-livet.
 
Jag försöker komma tillbaka till bloggandet så snart som möjligt, men det är sjuukt massa just nu, så har inte så mycket tid :c
 
Men nu när jag ändå håller på med ett inlägg kan jag rekommendera ett spel - Moirai! Det är jättekort plus att det ser förfärligt ut, men själva storyn var ju sjukt intressant, om man kan säga det så! :D Vill inte spoila det, men det är awesome så testa! Ni kan ladda ner det HÄRSpelet är gratis och tar typ fem minuter att köra igenom, just do it :D

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo