Dag åtta ~ Om SSO lades ner...

Om SSO lades ner skulle jag först få ett panikanfall. Sen skulle jag gråta.
Sen skulle jag vara lite... lättad faktiskt. SSO har varit en stor del av mitt liv, och det tar upp mycket tid också. Utan SSO skulle jag ha ett spel mindre att spela, ha mer tid till andra spel som jag gärna vill spela. Jag skulle också lägga av med bloggen och spara en massa tid där. Missta mig inte, jag älskar min blogg och er läsare - fast ibland önskar jag att jag kunde bara vara 'another gamer in the crowd'. Bara köra min grej, och inte känna mig så "fast" vid ett spel.
Efter ett tag skulle jag nog ändå sakna bloggandet och börja en ny blogg, denna gång bara allmänt om spel. Något jag faktiskt har tänkt att göra lite nu, men tror inte jag pallar börja om - om jag börjar med något nytt blir det YouTube istället.
Om flera år skulle jag tänka tillbaka på spelet med ett leende. Men skulle känna det där lilla hugget i hjärtat, som jag alltid gör när jag tänker på något härligt spel jag spelade en gång i tiden - saknad, besvikelse och sorg. SSO är trots allt ett härligt spel, och det skulle vara sjukt synd om det lades ner.
Men mest av allt skulle jag nog vara tacksam. Tacksam för alla härliga stunder jag fick i min egna tillflykt, mitt lilla  alternativa realitet.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo