Update - IRL och SSO

Låt oss börja med det tråkiga, alltså IRL.
 
Jag trodde att den stora ändringen mellan antalet prov och läxor skulle komma när man går till gymnasiet. Men nope! Nian är visst ännu värre. Från att ha gått från tre prov i veckan på de värsta veckorna (vilka hände väldigt sällan, mest i slutet av året) i åttan, har jag nu tre prov i veckan plus en hel hög med läxor för andra veckan i rad. Och nästa vecka blir den tredje. Och nästnästa den fjärde.
Fattar inte vad som hände, men är något stressad. Hoppas nästnästnästa vecka ska bli lite lugnare - står inget om prov på schoolsoft, iallafall inte än - men sen börjar det igen. Prov, prov, ledigt vecka 44, prov prov prov provfritt vecka 47, sen en hel hög med prov till innan jullovet.
NÄR TAR DET SLUUUT
 
Och gissa vad som händer med bloggandet igen? Inaktivt. Jag vill fortfarande inte ge upp med det här och tänker kämpa för att hinna med bloggeriet ändå. Men jag kan inte lova att skriva varje dag.
 
Nu till lite mer positiva nyheter om SSO!
 
Ligger på plats 22 på klubbens väntlista, woop woop! Nu är man verkligen taggad :D
 
Oooch så har jag två bra hästnamn och två passande hästar på lager! Sitter just nu och funderar på vilken jag ska välja... Men anyways så kommer den hästen som jag väljer köpas idag! :3
 
Golden golden golden
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo