När exakt började jag?

Som en perfektionist stör det mig otroligt mycket att jag inte vet det exakta datumet när jag började. Så jag började kolla på gamla nyheter från augusti förra året, och försökte minnas den första uppdateringen jag var med om - och det var ponnyuppdateringen. Jag minns också att fiskebutiken i Moorland hade redan kommit, och den kom i uppdateringen innan. Dessutom minns jag att jag "återhittade" SSO innan skolan började förra året, vilket var 18e augusti (har satsat på detta research alltså). 
 
Alltså hittade jag SSO mellan den 14e och 17e augusti förra året! :3 Eftersom jag som sagt måste ändå ha ett exakt datum bestämmer jag att jag började spela SSO den 15e augusti 2013. Då blev ettårsdagen exakt 7 månader efter att bloggen startades! Hur har jag lyckats hålla denna grej uppe i över ett halvår XD
 
För övrigt satt jag och funderade på om jag inte skulle lägga ner bloggen när den ändå är så oaktiv. Men, det är typ det enda som håller mig kvar på SSO. Dessutom fick jag en hemsk lust att börja satsa på bloggen idag, så får se hur det går! Ska verkligen göra mitt bästa för att göra lite mer inlägg (det säger jag alltid löl). Ska iallafall börja köra My Horse And Me 2 denna vecka (hoppas jag iallafall, har ett prov, två presentationer och en checkpoint denna vecka (tredje veckan i skolan, wutttt?!)) så det blir lite bilder på det!
 
Btw så har jag helt plötsligt kommit framåt över 10 platser på väntlistan till klubben. Är nu på 33e plats och stiger snabbt, hooray!
 
Älskar den här bilden, fina fina Aiden <3





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo