TS3 ~ Hope Walker

 
Hope Walkers föddes i Bridgeport 1994 - och bara några år senare så försvann hennes föräldrar mystiskt under en resa till Egypten. Ingen vet vad som hände med dem, och Hope själv var för liten för att komma ihåg något. Det enda hon vet är att hon hittades på en parkbänk ett dygn senare.
Hope togs tillbaka till Bridgeport och växte upp hos en fosterfamilj. Hon var lyckligt ovetande om att hennes familj inte var hennes riktiga. Bomben släpptes först när hon var arton. Förvirrad och ledsen över sanningen flyttade Hope till Appaloosa Plains och köpte en gård för pengarna som hennes föräldrar hade lämnat efter sig.
Några månader senare började hon känna sig ensam, men ville fortfarande inte vara med andra människor, då hon hade fått bilden att alla var lögnare och svikare. Istället köpte hon en häst. Ahal-teken Nora flyttade in på hennes gård och de passade perfekt ihop.
 
 
Det var bara att börja med träningen - lättare sagt än gjort.
 
 
Efter att ha förstått vilket håll man skulle sitta åt i sadeln, började Hope hoppa och träna snabbhet med Nora. Hästen är väldigt snäll och lydig, den bästa första hästen man kunde önska sig.
 
 
 
Nora hjälper Hope att dag för dag öppna upp sig mer. Nu har hon till och med några nära vänner. Dock känner hon sig inte riktigt redo för något "mer än vänner". Men med Noras hjälp kommer hon nog dit snart.





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo