Ranka alla caféer

Sorry för att detta tog så lång tid xD Nu är jag äntligen klar med alla betygsättningar och alla caféer har fått en placering från 8 till 1!
 
Plats 8: Lisbeth på torget
Plats: Jarlaheim, Skördebygden
Lisbeth på torget imponerade inte alls på mig. Servitören var snäsig, och utsikten var inget vidare - bara en stenvägg. Giftmunken som jag beställde var god, men jag fick rätt så ont i magen efter den. Men päronläsken var riktigt fräsch!
 
 
Betyg: 4/10
 
Plats 7: Wolf Hell Inns Café
Plats: Wolf Hell Inn, Skördebygden
Det var inget större fel på maten i Wolf Hell Inns Café, förutom att mackan hade en konstig bismak. Utsikten var också fantastisk, man såg det vackra Southsilvervattnet. Det som gjorde att caféet hamnade så långt ner på listan var Ed Field, caféets ägare. Han gick runt och pratade högt för sig själv, vilket drog ner en massa på den annars mysiga stämningen.
 
 
Betyg: 6/10
 
Plats 6: Fort Pinta Café
Plats: Fort Pinta, Silverglade
Maten som Fort Pinta Café hade var helt utsökt. Colan var delikat, har verkligen saknat att dricka det! Men. Fort Pinta är inte det bästa stället att ha ett café på. Jag fick ingen alls ro, när det var så mycket folk som sprang runt och skrek. Jag gick från caféet med en otrolig huvudvärk.
 
 
Betyg: 6,5/10
 
Plats 5: Mor Annas konditori
Plats: Firgrove, Silverglade
Mor Annas konditori är mysigt, tyst och har väldigt trevliga servitörer. Caféet är beläget mitt i skogsbyn Firgrove, så det är väldigt lugnt. Men här är det maten det är fel på. Den är god, men det finns inget speciellt. Det finns inget som får caféet att sticka ut, vilket resulterar i att sortimentet är väldigt tråkigt. Men maten smakar rätt så bra ändå! Och omgivningen kompenserar för det mesta.
 
 
Betyg: 7/10
 
Plats 4: Stablebucks Café
Plats: Sydost från Jarlaheim, Skördebygden
Stablebucks är väldigt vackert arrangerat, med blommor och träd, och en 'brygga' som man kan äta på. Caféet bjuder också på en fin utsikt över vattnet och Paddockön, dock blir den brutna tandens ö som en fläck i den vackra vyn. Maten är väldigt god. Det enda som drog ner på betyget här (förutom fläcken i utsikten) är att Jarlaheims höga murar kastar en kylig skugga över caféet. Och så finns det en fientlig katt som försökte äta upp min cupcake.
 
 
Betyg: 7,5/10
 
Plats 3: Grå munken
Plats: Valedale, Silverglade
Grå munken var fantastiskt mysig. Caféet är pyntat med vita rosor vilka ger en härlig doft ifrån sig. Silversongfloden porlar stillsamt bredvid. Maten smälter i munnen. Men servitören klädd i en grå kåpa passade inte riktigt in i bilden. Dessutom saknar Grå munken, precis som Mor Annas konditori, en signaturrätt.
 
 
Betyg: 8/10
 
Plats 2: Café Röda hajen
Plats: Västkobbens fiskeby, Gyllenåsarnas Dal
Den idylliska fiskebyn är en superbra plats till ett café! Det är lugnt och tyst, med en vacker utsikt över havet. Servitören var lika avslappnad och trevlig som själva platsen. Dessutom har caféet en hel hög med macarons att erbjuda, och jag bara ÄLSKAR macarons! Det enda som drog ner betyget en aning var den svaga stanken av rutten fisk.
 
Ignorera att jag har bytt outfit
 
Betyg: 9,5/10
 
Plats 1: Himmelska höjdarcaféet
Plats: Silverglades observatorium, Silverglade
Högt upp bland molnen - finns det någon vackrare plats att sitta och äta härlig mat på? Här får man äta mat som smälter i munnen, samtidigt som man njuter av solnedgången och den vackra vyn över Silverglade. Namnet passar perfekt, det är verkligen himmelskt!
 
 
Betyg: 10/10
 
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo