Hus och klubbhus

Jag måste bara få tjota av mig alla coola idéer jag har om hus och klubbhus. VARNING - långt inlägg ahead.
Alla idéer är inte mina, utan sånt som jag har hört från andra/läst från olika bloggar
 
Egna hus:
-  Man kan köpa det vart som helst, så det behöver inte vara vid sitt HS. Så jag kan ha mitt HS i Vingården, och mitt hus i t.ex. Firgrove. Hästarna bor då kvar i HS, men det finns möjlighet att binda upp en häst utanför sitt hus, den man rider på.
- Det finns en 'ring hem'-knapp för både HS och huset.
- För att inte behöva bygga ett eget hus för varenda spelare, så kan flera personer bo i samma hus utan att se varandra - som att det skulle finnas många likadana hus i ett. Namn på dem som bor i huset finns på en skylt utanför. Dock finns det en max på hur många personer ett hus kan hålla, så det inte kan bo flera hundra personer i ett enda hus. Maximum kunde vara runt 50, som i klubbar.
- Det finns en mäklarbyrå som man kan gå till för att få gratis visningar av alla husen, till och med de som redan är fulla. Om man hittar ett hus man tycker om kan man köpa det direkt, om man har råd. Om man vill flytta till ett hus som redan är fullt, kan man stå på en kölista (precis som i klubbar) för huset. Direkt när någon flyttar ut ur huset får den första i kön ett brev om att denne kan köpa huset. Om personen inte vill köpa huset längre går turen till nästa på listan.
- För att besöka andra kan man klicka på skylten, leta upp namnet på personen och sedan klicka på 'ring på' eller något liknande. Man kan bara besöka huset om ägaren av huset är inne. Ägaren måste också klicka 'ja' på en ruta som ploppar upp på sidan som en gruppinbjudning gör (där det står något som 'Namn Efternamn vill besöka ditt hus') för att personen som vill besöka kan komma in, så slipper man ovälkomna gäster. 
- Likaså kan ägaren av ett hus bjuda in andra i sitt hus, där man kan anordna en fest eller en kompisträff - men det finns ett maximum för hur många personer som kan vara i huset samtidigt, som varierar med storleken. De minsta husen kan bara hålla ett par personer men de största kan ha runt 10-15 personer.
- Alla hus ser olika ut inuti - olika form och storlekar, några med fler rum än andra etc. Ju större huset är, desto mer kostar den.
- Inuti huset ska vissa möbler redan finnas, som ett kylskåp där man kan lägga in mat man köpt från caféet, ett matbord där man kan äta, en garderob för kläder (en plats för hästutrustning finns i HS, och en extra garderob ifall man inte äger ett hus), någon sorts bur/säng för husdjur som inte sitter i sadelväskan och en säng där man kan sova över för samma pris som i stall.
- Basmöblerna kan bytas ut med nya som man köper. Man kan också köpa fler möbler som en soffa eller kanske en TV som inte fanns från början.
 
Klubbhus:
- Klubben ska ha en gemensam kassa där man betalar klubbhuset från. Alla kan ge pengar till kassan. Sen kan det vara bara en person, som ledaren, som betalar för huset genom att vara den enda som ger in pengar till kasssan, men det ska finnas en möjlighet för alla i klubben att vara med på betalningen.
- Det är bara klubbägaren som kan köpa huset från klubbkassans pengar, så inga medlemmar kan bara slänga bort pengarna. Dock kan man gå på visningar tillsammans och demokratiskt bestämma vilket hus man ska köpa.
- Precis som i de egna husen kan flera klubbar dela ett hus utan att se varandra. En skylt med alla klubbar listade finns utanför.
- Medlemmar i klubben kan komma in och gå ut ur huset som de vill. En icke-medlem kan också skicka en förfrågan att komma in, precis som i privathusen, detta för att en blivande medlem kan vara med på ett möte.
- I klubbhusen finns inte sängar, garderober och liknande som finns i egna hus. Dock finns det ett stort matbord, som alla i klubben får plats runt på, i basmöblemanget och ett kassaskrin där man kan se hur mycket pengar finns i klubbkassan, samt donera till den. Klubbkassan kan också ses och doneras till i klubbens meny, den funktionen för att man ska kunna donera pengar innan man äger ett klubbhus.
- Efteråt kan man uppdatera möblemanget med pengar från klubbkassan. Återigen är det bara klubbägaren som kan göra detta.





Olydig varg

Väldigt bra idé faktist! :D Om du inte har skickat detta till supporten så tycker jag att du borde göra det.

Svar: Bra idé~ Tänkte inte ens på det :D
Lucy Macwright

Danielle Mistlake

Rolig idé! I like it!

Svar: Yay! :D
Lucy Macwright

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo