Tre Ödesryttare av fyra ihopsamlade (plus Lys!)

Det här inlägget tog liiite *host* längre tid än planerat, fanns en massa bilder att klippa ihop x3
Alltså - huvuduppdragen är helt SUPERAWESOME! Den var ganska kort på bara två dagar, men helt fullpackad med info och action, vilket gjorde att det blev tillräckligt ändå.
 
SPOILERS BELOW
 
Jag mötte Linda som satt och hängde med sin tjejtrupp och frågade henne om hon hade hittat den Sovande Änkan. Hon berättade då om Urträden. En gång fanns det två urträd i Skördebygden men den andra blev nedhuggen av misstag när civilisationen utökades. Det andra Urträdet sörjde så mycket att den somnade av utmattning, och fick då namnet den Sovande Änkan.
 
 
Jag red till Elizabeth Sunbeam och fick i uppgift att väcka trädet med hjälp av mitt fragment med Aideens ljus och en flaska med Aideens tårar. Jag behövde ladda fragmentet med hjälp av runstaven igen.
 
 
 
 
När fragmentet var laddat och tårarna var samlade så var det dags att rida till Urträdet igen, med en avstickare via Starshine på vägen.
Väl framme vid trädet fick vi stå och vänta på natten, eftersom ritualen skulle funka bättre då. Det var svårt - jag och Kia somnade nästan, men vi klarade det.
 
 
Jag steg av Kia och vattnade trädet, och lyste på det med Aideens ljus.
 
 
Urträdet vaknade till liv!
 
 
Trädet pratade med mig och hon skulle försöka få Lisa ur Pandoria (tydligen hade de någon sorts deal), men det var länge sen hon hade varit vaken, så hon vågade inte lova att krafterna skulle räcka till...
 
 
 
Efter den stora ansträngningen somnade Urträdet igen, och jag kunde bara hoppas på att det räckte till att få Lisa tillbaka. Men när jag skulle rida tillbaka till Elizabeth så fastnade Kia i en fälla!
 
 
I buskarna gömde mörkerryttarna sig!
 
 
 
 
Men just när det håller på att gå riktigt illa så dyker Lisa upp - och blastar iväg mörkerryttarna!
 
 
 
 
 
Mörkerryttarna flyr för livet - riktigt skönt att se Lisa igen. Dock skulle jag ha velat smälla till dem själv ;_;
Lisa helar Kia och vi rider till hemstallet för att vila upp oss.
 
 
 
 
 
 
Nästa dag var det dags att ha druidmöte i den hemliga stenringen - det var länge sedan sen sist! Mötet var egentligen bara en upprepning om det vi har fått reda på sedan Lisa försvann, så hon vet vad som händer. Dessutom fick vi veta att Lisa känt av Annes närvaro i Pandoria! Snart har vi kanske alla Ödesryttare ihopsamlade igen...
 
 
Min åsikt om det här - jag tyckte som sagt att huvuduppdragen var helt GRYMMA trots sin korthet. Vi fick en massa korta animerade bitar också, vilket gjorde de här uppdragen mycket mer välgjorda än de förra! Dessutom var det spännande också, började nästan böla när Kia fastnade i fällan, skrika när mörkerryttarna dök upp, och tjoa när Lisa uppenbarade sig! Men skulle ha varit coolt om man själv hade fått skjuta iväg mörkerryttarna, man borde väl ha liiiite krafter efter all träning (inte för att jag har gjort så mycket på åskviggen hah) x3
Och en annan sak som jag undrar - vad använde Lisa för kraft mot mörkerryttarna? Hon har ju stjärnans kraft - alltså helandets kraft - och vad gjorde hon mot mörkerryttarna då, skjöt iväg dem med en burst of healing? OwO





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo