Dag två ~ Min starthäst

Min starthäst är en söt hingst som heter Wildangel, men jag kallar honom för Hayaku.
 
 
Hur jag kom på namnet Wildangel har jag faktiskt inte så mycket minne om, eftersom jag skapade min gubbe ungefär ett år innan jag började spela. Men jag minns att jag alltid velat ha en häst som skulle heta Angel och slängde då in det... Då ville jag att Hayaku skulle vara ett sto, men när jag började spela kom jag fram till att han inte alls såg ut som en tjej, så han fick vara en hingst istället. Så nu har jag en kille med ett (enligt mig) väldigt tjejigt namn ;o
 
Hur Hayaku fick sitt smeknamn är en annan historia. Först kallade jag honom för Wild eftersom Angel skulle ha varit gaanska så tjejigt. Sen köpte jag Fiona och red henne ett bra tag. När jag äntligen red Hayaku igen så blev det en sån skillnad i fart (en level 5-ponny och en level 15-starthäst - yepp) att jag började kalla honom för Speed istället, han kändes riktigt snabb ju x3 Meeen Speed kändes väl lite tråkigt så jag frågade Elda om vad Speed var på japanska, och fick då Hayaku till svar (vilket enligt Elda betyder ungefär "skynda dig" eller nåt liknande (dåligt minne), och enligt google translate "tidig" - men whatever, låter snyggt ändå 8D) - och det namnet har hängt kvar ända tills idag! ;)
 
Hayaku är just nu min enda level 15-häst (för att jag är så himla lat med att levla), och han och jag har varit med om en massa tillsammans - jag spelade nämligen väääldigt länge innan jag hade sparat upp tillräckligt mycket för att köpa Fiona. 
Älskar dig göllegubben <3
 
 
 





Gabriella Winterknight

Där är ju jag :D

Svar: Heheh yes :D
Lucy Macwright

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo