Dag fyra ~ Min historia med SSO

Innan SSO hängde jag en massa på stallet.se och en massa peeps rekommenderade spelet. Så i oktober 2012 skapades Lucy Macwright. Jag har alltid velat heta Lucy i förnamn (avslöjande: JAG HETER INTE DET IRL ooooh) så det var det självklara valet. För efternamnet satt jag bara och improviserade. Dock så ville jag ETT: att det skulle bara vara på engelska, ville inte blanda engelska och svenska och TVÅ: att de två delarna skulle låta bra tillsammans, så att jag bara inte tog två ord helt på random. Så det blev Macwright till slut!
 
Ful bild
 
Jag hade världens absolut sämsta dator då - den var pytteliten och söt, men hur seg som helst! Jag kunde spela SSO, men det sög eftersom man kunde knappt ta sig fram en meter innan datan laggade sönder. Så jag gav upp med att spela och gick vidare med mitt liv - spelade en massa Order & Chaos Online på den tiden (där mötte jag Asuna också!). 
Och så kom sommaren med min födelsedag! Jag hade gråtit så mycket över min datas seghet så att tårarna fyllde ett helt badkar och mamma och pappa bestämde sig för att vara snälla och ge mig en data i födelsedagspresent. Det tog superlänge att hitta en som var bra och få hem den (en månad men ändå!), men när skolan väl började hade jag en splitterny data på mitt bord. ÄNTLIGEN kunde jag spela SSO! Lucy Macwright satt och väntade på mig och sen var det bara att spela - inom några dagar var jag fast och köpte SR.
Idag har jag spelat i ca. 8 månader (!!), är LT sen i december, är med i härliga SWG och har en massa vänner! Och fyra söta pixelhästar... x3
Kalla mig ostig, men SSO har verkligen förändrat mitt liv.
 
Spammar verkligen med denna bild MEN DEN ÄR MYSIG XD





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo