Dag ett ~ Om mig (I SSO)!

P.S. Förlåt, det här blev som nån sorts fanfic (tog faktiskt typ all info ur min fanfic) xD Men jag kan seriöst inte skriva 'normalt' när jag försöker låtsas vara nån annan, hah OwO 
 
Jag heter Lucy Macwright och kallas för det mesta Lys.
Jag bor i ett fint stall vid Godset Silverglade. Både stallet och godset ägs av min mormor, baronessan av Silverglade. Jag har bott hos henne sedan min kusin Justin försvann. Min morbror Thomas ville att jag skulle stanna kvar och hjälpa till med att leta efter honom, så jag fick flytta in i min mormors hus. Eller rättare sagt hennes stall. Hon gillar inte mig så mycket att hon skulle kunna ha mig i huset.
Jag fick min första häst Hayaku, ett jorvikiskt varmblod, från min morbror. Efter det har jag köpt tre hästar till med pengarna som min mamma skickar mig varje vecka - en jorvikisk ponny som heter Fiona, en frieserhäst som heter Dulcet, och ett arabiskt fullblod som heter Kia.
Efteråt har jag också gått med i ridklubben Silversong Wolves Guild, vilket är fullt med härliga människor som jag älskar! Jag har fått en massa vänner därifrån.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo