Så här ligger det till

Jag har chillat alldeles för mycket denna vecka. Jag sticker på tisdag och innan dess ska vi hinna köpa alla kläder jag behöver, tvätta, packa, och dessutom så ska jag skriva ett tal till svenskan och öva på den. Sen vill jag ju väldigt gärna hinna göra tidsinställda - har redan gjort basen till alla inlägg så nu är det bara att skriva dem.
Så jag har verkligen fullt upp just nu och kommer inte skriva några icke-tidsinställda denna helg. Ska försöka fixa så att det blir en massa inlägg när jag är borta istället! 8)
Inlägget med bilder från SSL 4 kommer nog också komma upp när jag är borta, ännu inte klar med den tyvärr!
 
 
 Dags för SSL 4!

Nu har jag samlat ihop tillräckligt med energi för att köra igenom SSL 4 - bildinlägg kommer förhoppningsvis senare idag om jag hinner bli klar!
 
UPDATE: Inlägget är halvklart men nu måste jag baka med familjen för vi får gäster ikväll, så får se om den hinner bli klar idag då jag har en hel hög med bilder att gå igenom x)TINKRAR OHMG

Tinkrarna är på väg! Kolla in den nya trailern HÄR :D
Men... Den 4e juni? WHY ;^; Precis dagen efter jag sticker på konfa! Måste vänta döööölänge innan jag kan köpa en... För tydligen ska vi vara i Finland tills midsommar och kanske längre också. Älskar att vara där över allt annat men liite sur är man ju xD
 
Dagens uppdatering! Jag tycker det är awesome att vi fick shorts och skjortor, älskar nya klädtyper :D Synd att de svarta shortsen krävde att man ska vara beundrad med FP, har aldrig hunnit göra dagliga på onsdagar så ligger fortfarande på poppis-nivå.
 
Älskar också såna här uppdrag där man måste hitta saker - tycker paketuppdragen är jättekul x'D Denna gång skulle paketet överlämnas till Avalon och man fick en fin mintgrön väst som belöning :3
 
 
Synd bara att det inte finns så många mintgröna kläder i spelet, det är en av mina favoritfärger, jättesnyggt <3
 
Overall tycker jag att det var en bra uppdatering, fast jag hade hoppats på tinkrar idag :D
 Your laugh is creepy

Spenderade morgonen av min lediga dag till att spela GW2 och stötte på tre sjukt trevliga snubbar!
 
 
 
Your laugh is creepy as hell x'D 
 
Lame dance
 
 
SAVE US PLIZ, U GET FREE COOKIES
 
 
Grafiken är ju bara dösnygg (som jag har sagt tusen gånger redan)

Superkul att träffa nya människor :D GW2 är ett spel där de flesta satsar mer på speldelen (levla upp sin gubbe osv) än den sociala delen, vilket är synd då spelet är mycket roligare att köra med kompisar.
Jag fick iallafall gå med i Sens guild som har bara 13 medlemmar (om jag minns rätt?). Dock gillar jag mindre grupper mycket mer (men bara om alla är aktiva!), då det är lättare att bli 'nära' med alla :3 
Japp jag vet inte vad målet med detta inlägg var, antar att det var bara att jag skulle annonsera att jag fick tre nya kompisar och gick med i en guild idag! xD
 Omröstning om Jorvikipedia-loggan!

Nu har Esme, Daisy och jag kvalat ut fyra loggor som vi tycker skulle passa bra till wikin. Esme har satt igång en röstning där ni får välja mellan de fyra olika loggorna, gå in på Esmes blogg och rösta på er favorit!
 
 Geeh vad skönt!

Scienceläraren ställde in provet om magnetism! :D Nu är det bara en kort svenskatext tills imorgon och ett tal om synkroåkning på måndag som gäller, så det är chill med skolan just nu~ Dessutom är vi lediga imorgon, torsdag och fredag, så för mig är det bara TVÅ SKOLDAGAR kvar för mig!! Öhmigöööööshh 8D
 
Och en till glad nyhet - jag har hört rykten *host host* att en ritplatta väntar på mig i konfapresent, YAY! Redigering, here I come!
 
Jag vill ha min space-rainbow-horsie tbx ;^;Fix you

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try
To fix you
 
 Jevla domare

SSO är det bästa sättet att lugna ner sig på efter att Finland förlorade i VM-finalen i ishockey.
 
Återanvändning av gammal bild, pallar inte göra en ny xP
 
Men seriöst, kan de där jävla domarna ro hit med sina arslen så jag kan ge dem en riktigt stor spark. De var ju freaking mutade.Den här dansen

Någon vacker dag ska jag lära mig den.
 
I GOTTA PEE
 Slutspurt

Nu måste jag verkligen pressa mig till det yttersta för att hinna med allt i skolan. Tills imorgon måste jag alltså göra klart fågelholken (fortfarande en massa kvar), skriva en evaluation på den (den ska vara 5-6 sidor lång och jag har skrivit 1) och dessutom skriva en modern, kort version av Robinson Crusoe.
Och till min glädje så måste jag också hålla ett tal på svenskan på måndag om en vecka (som jag inte har börjat på alls) och har scienceprov samma dag (ingen aning vad den handlar om).
FML.
 
Nu är det allt eller inget som gäller, så ska försöka hålla mig borta från datan så mycket som det går nästa vecka - kommer knappast att lyckas men försöka duger! Bloggen är nog ganska inaktiv då, för de flesta inlägg som jag skriver (om jag nu skriver några) kommer åka på tidsinställt då jag sticker på konfa om ganska exakt en vecka och vill inte att bloggen ska vara helt död i två veckor c:
 
 
 
 
 
 Aiden

Hingsten Aiden är en Selle francais på 5 år. Eftersom han har varit ensam i större delen av sitt liv är han ganska skygg och gillar inte när någon kommer nära. Han är väldigt uthållig och älskar terräng och långa ridturer.
 
 
Jag stötte på Aiden en dag då han precis hade kommit till Vingården. Baronessan hade fått honom från någon som var skyldig henne pengar. Men eftersom hon inte ville ha en till häst fick stackars Aiden ställa sig i säljstallet helt ensam och i brist på något att göra. Så jag började gå till honom med äpplen och prata med honom ibland, så han inte skulle isolera sig från omvärlden helt. 
Baronessan försökte sälja Aiden ett bra tag. Men alltid när någon skulle komma och kolla på honom blev han väldigt aggressiv eller vägrade röra på sig, så ingen ville köpa honom.
Till slut vände hon sig mot mig och erbjöd ett riktigt bra pris, då jag verkade vara den enda som kune ta hand om honom. Efter en hel del tvekan - eftersom jag inte var säker på om jag orkade sköta om en till häst - tackade jag ja och Aiden flyttade in i mitt stall.
 
 Spontanköp eller

Välkommen hem Airdancer aka Aiden!
 
 
Namngiven efter Aiden i Beyond: Two Souls
 
Ungefärlig bild på hur han ser ut? xD Vill ju inte spoila storyn heheh