Chattpaus

Eftersom hela global PLUS klubbchatt är spammad med meddelanden om Kim, bestämde jag mig för att stänga den, gömma gränssnittet och bara galoppera runt fritt.
 
 
 
 
Nu när jag hade tjänat en extra slant på alla dagliga också, stack jag till Firgroves café och åt en cupcake med te!
 
Teet och cupcaken matchar kläderna ahh
 
För er som är trötta folkmängden, stick till Firgrove. Där är det knäpptyst, bästa botmedlet mot huvudvärken som uppstår av chatt-spam.
 Global är kaos

Alla skriker KIM KIM OMG KIM VART ÄR DU KIM JAG ÄLSKAR DIG KIM och det börjar bli rätt så störande ^^'
 
En tjej sa 'sluta göra en stor grej av Kim, det finns andra killar på SSO'. Och svaret kom från en tjej som sa 'det är inte för att han är en kille, det är för att han är känd!'
 
...
 
Är det verkligen allt det handlar om? Att man gillar någon för att hen är känd?
 Distanstävling

Idag hade vi distanstävling med klubben! Det går ut på att rida en viss sträcka på så nära 15 Elda-sekunder (otroligt långsamma sekunder som Elda använder) som möjligt. 
 
Det var jättekul, och vi var supermånga också!
 
 
 
 
 
 
Jag och Nikkis håller händer hihi <3
 
Jag körde min runda på 31 normala sekunder och 14 Elda-sekunder och kom delad tvåa!
 
 
 
Det var riktigt kul!
 Problem of my life

 
I'm totally serious!
 
Nu kommer jag ju skapa en klubb på WE, just för att jag inte ska behöva lämna SWG. Men det känns som om jag kommer att svimma av trötthet efter några dagar, och sen måste jag välja - upplösa min egna klubb eller lämna SWG... Vill ju inget av dem D:
 
Nu ska jag ta och spela lite FlyFF för att skingra tankarna om SSO ett tag.Sadelgjordaar!

Överraskningarna som SS-teamet berättade om i nyheterna var sadelgjordar och hjärtan i chatt!
 
 
Sadelgjordarna var en superbra grej tycker jag! De gör sadeln mycket mer realistisk. Och så var det väldigt efterlängtat av alla!
 
 
Hjärtan i chatten kan kanske bli lite störande när folk spammar på dem, men söta är de iallafall. Hjärtan får man genom att trycka Shift och samtidigt.
 
Här kommer dina hästar kunna vila upp sig ordentligt.
 
Och nästa vecka kommer Hästön! Den ser supermysig ut, längtar verkligen :D
 
Supersöta hästar.
 
Lite nya hästar fick vi också, blev helt kär i den fläckiga *-* Nästa grej att spara till hah
 
Idag var det som vanligt konståkning och hann bara in för att sköta om hästarna, men imorgon ska jag nog titta på araberna, och traska och köpa 'Jag överlevde uppdatering 116'-t-shirten c:Väder och årstider

 
Är det någon annan som saknar snön? För det gör jag! Det är fortfarande vinter IRL, tycker det var lite drygt att vi fick snö bara i några veckor, typ 11 månader sommar och 1 månad vinter agh >.< Sommaren är ju mysig, men lite variation i väder borde man ha. Typ regn och stormar, som i Firgrove-champet! Love them :D
 
 
Höst vore också nice, som i Höstryttaren. Vi har ju redan höst i Gyllenåsarnas Dal, och den har blivit till en av mina favoritplatser, älskar de varma färgerna! <3 Jag skulle bo där om det inte skulle vara så jobbigt att ta sig till Silverglade och Skördebygden då. Det borde verkligen finnas någon transportmetod mellan områderna!
 
GÅD på kvällen när det är vinter - färgerna är betydligt kallare än...
 
...här, en solnedgång på sommaren. GÅD har alltid höst men blir ändå lite påverkad av vad som händer utanför dess grindar.
 
Men om vi inte ska snacka om transporter utan hålla oss kvar till ämnet. Det skulle vara jättekul att ha fyra årstider i SSO, tänk våren, att se alla löv växa i träden... Det skulle defenitivt vara skönt att ha lite variation. Dock skulle GÅD få ha kvar hösten året runt tycker jag, för vintern/sommaren/våren passar inte riktigt in där.
Och om det är helt omöjligt att göra andra årstider än vinter och sommar, tycker jag att vi borde ha lite väder iallafall. Som när det snöade på vissa ställen nu på vintern, så kunde det vara så att regn dyker upp ibland på olika platser. Det skulle vara superkul!
 Beroendeframkallande

Denna låt är super-cute! Och fastnar i huvudet otroligt lätt, så om du inte vill gå och ha en tjatlåt spelande i huvudet typ hela tiden, lyssna INTE på den - den fastnar efter bara en enda gång!
 
http://www.youtube.com/watch?v=qRC4Vk6kisY
 
~ Pink fluffy unicorns dancing on rainbows ~
 
 
 
 Det blir bara svårare och svårare...

...Att vinna MLC i WE. Det är en tjej, Abbie Zebrafall, som är typ i samma nivå som jag. Hon är bara typ två sekunder efter mig och jag får bara mer och mer press på mig xD Nu är det bara mina kunskaper om exakt vilka vägar som är snabbast som räddar mig från att förlora vinsten. Borde kanske ta och sälja mina rosetter och köpa nån sorts 'tävlingsoutfit' :P
 
 
Nu får jag njuta av min win-chain så länge den varar! c8 Jag är uppe på 6 vinster nu... Tror jag? Eller var det 5?
 
 
 Proppfullt i ridhuset

Idag skulle vi ha hopplektion i ridhuset, men efter två minuter strömmade en hel hög med medlemmar från Water Roses in! Helt proppfullt hah >.<
 
 
Det såg ganska kul ut när de hoppade i en hög xD
 
 
Sen ställde de sig i ett fint dubbelled vid starten, då blev det RIKTIGT cramped.
 
 
Dulcet blev rätt så stressad av allt folk, så jag fick köra åttor bland folkmassan för att lugna ner henne. När det blev vår tur rev vi ett hinder, och det kändes verkligen som om Dulcet ville skena iväg. Jag lyckades dock hålla in henne och efter vårt ridpass fortsatte jag med åttorna vilket lugnade ner henne lagom till när det var vår tur nästa gång.
 
Andra gången gick mycket bättre!
 
Andra gången fick jag och Dulcet köra banan i ökad galopp då vi redan hade gjort den på förra lektionen. Det gick riktigt bra, Dulcet var ivrig att hoppa!
 
Lektionen gick ganska segt då de andra inte hade kört banan, och det tog ett tag för dem att lära sig den. Men till slut klarade alla av att rida den rätt! Wiho :D
 
 
 Champ med bäztizen

Jag och Gun-nee körde MLC tillsammans igår! Ni kan ju gissa vilken placering jag kom på...
 
Min femte vinst i rad yaya
 
För Gunnie gick det lite sämre, hon var sist i mål. Men det var första gången hon lyckades klara hela champet! *Applåder* 
Dessutom var det ganska många som blev diskade, så hon slutade på 11e plats!
 
 
Efteråt körde vi lite races i team.
 
 
Gunnies eyes är helt gorgeous alltså *-* Börjar nästan ångra att jag tog gula ögon i stället för lila
 Lys dominerar

Lyckades vinna dagens frågesport med SWG, hade 4 poäng mot Silvers 3 >:D
 
 
Stackars Eve och Wolfy fick noll poäng :c
 
 
Poäng intjänade: 3Så många spel att spela, så lite tid

...Skrev min bästis (hon som spelar FlyFF) på sin facebook. Och jag har seriöst aldrig hört något mer korrekt. 
Jag har Star Stable Online, vilket jag spelar på två servrar. Ska dessutom bli klubbägare, gah vad mycket stress det kommer bli! 
Jag har FlyFF, där jag har en tävling med min IRL-bästis om vem som är i högst level... typ. Den tävlingen kommer aldrig sluta.
Jag har Guild Wars 2, som jag i och för sig inte har köpt än, men tänker köpa snart - ska spela den med min online-bästis.
Jag har Star Stable Höstryttaren, som jag gärna skulle spela ibland om jag hade tid.
Jag har min Nintendo 3DS plus en evighetslång inköpslista. Finns så många spel som jag vill spela på den ahh!
 
FlyFF är nog det bästa spelet som jag någonsin har spelat, så proppfull med härliga minnen och nostalogia och MAN KAN FLYGA! Här demonstrerar Miyu (jag) och Aera (bäztizen) hur det går till xD
 
Nu har jag verkligen märkt hur viktiga mina vänner är för mig. Jag skulle aldrig ha köpt LTSR på den svenska servern om jag inte hade gått med i SWG, det är på grund av dem som jag hänger mig kvar.
Jag skulle aldrig ha skapat Leni på WE om det inte hade varit för Gun, min IRL-bästis. Vi gjorde en massa roliga planer som jag vill fortfarande genomföra, så WE kommer jag inte heller lämna.
Jag laddade ner FlyFF igen efter fem år för att nostalogisera för mig själv. Men när min andra IRL-bästis började spela så kan jag ju inte bara lägga av.
Guild Wars 2 köper jag endast för att vara med min online-bästis. Fast spelet låter jätteroligt ändå 8D
 
FlyFF och WE kan jag kalla extra viktiga, för att mina IRL-bästisar spelar dem - och de bor båda i Finland. Jag är ju finsk och flyttade till Sverige för 6 år sen och bla bla bla, depphistorien om hur allt gick snett sparar jag till någon annan gång. Jag försöker därför just nu lägga mer tid på just dessa två, fast SWG slukar mesta av min tid ändå xD
 
Bara jag som tycker att snubben i Höstryttaren springer superstörande?
 
Jag har inte spelat på Höstryttaren på två månader, och 3DS:en användes senast i julas. Varför blev de dissade? 
För att de bara är single-player-spel.
För att jag lägger mina vänner först.
 
Nu blev det här inlägget superdepp WAY TO GO LYS