Fågelskrämmor etc

Denna veckans uppdatering var lite meh, men iofs har vi fått så stora uppdateringar de senaste veckorna så är det helt okej, tycker jag.
För det första, lite nya uppdrag... om fågelskrämmor. Jag vill inte vara en hater - SSO-teamet är grymt, after all - men det här är lite tråkigt. Önskar att vi skulle ha fått några fler uppdrag i gallerian istället!
 
If you were a crow, you'd be scared. Admit it.
 
Modeveckan fortsätter, vilket är en lättnad, då jag inte har hunnit se showen en enda gång. Först nu fattar jag att den går varje timme *seg* Ska försöka gå och se den minst en gång iallafall! Och dessutom finns det ännu mer nya kläder, men jag är typ helt pank efter att ha köpt Fudge, en designerklänning, en designerkjol och ett par designerskor i JCM. Yay.
Och till sist var det det här med nagellack - så vitt jag förstår (efter att ha läst de svenska nyheterna), kommer nagellacket inte komma tillbaka efter att sminkuppdateringen är klar. Dock så står det på de engelska nyheterna att "fingers will in the meantime appear quite normal", så jag vet inte om nagellacket är försvunnet för gott eller om det kommer komma tillbaka efter ett tag. Lite förvirrande enligt mig.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo