Vad hände här då

Idag skapade jag mig en klubb för att varför inte
 
Ocean Town - skapad 31.01.2015 16:36
 
 
 
So bored
 
 Det avgörande beslutet

 
Jag bestämde mig för att lämna Shady Pearls. Den klubben är världsbäst, men jag kan bara inte.
Vart jag hamnar nu är det ingen som vet...
 
I'm only a deeply disturbed human
Thrown around in the stormy sea called life [Insert title here]

Spenderat de senaste dagarna med att trolla runt på Just Cause 2 Multiplayer~
 
 
 
 
 
 
 I'm not sure if this is the correct way to airplane

Seriöst, om ni inte har prövat på Just Cause 2 multiplayer mod, snälla, offra 15 euro på steam och gör det. Det kommer vara de bästa 15 euro som du någonsin har spenderat.
Jag kommer nog säga det här många gånger men det här är det bästa spelet ever ahhhhhhhh
 
I believe I can fly
 
 
THIS IS HOW YOU AIRPLANE
 
Holy I can fly
 
 
 
Om någon undrar hur det går på SSO-fronten - jag har verkligen ingen lust att spela det just nu.
 
 Nananananana JUSTCAUSE2

Efter mycket slit har jag äntligen fått Just Cause 2 att funka. Och let me tell you - det är värt vartenda öre.
Alltså, man får göra en massa orealistiska stunts (som att hänga på en helikopter med en grappling hook), blow up stuff och använda OP-vapen och granater etc etc. Och så kan man köra bilar och förstöra viktiga monument. Och döda snubbar som inte kan träffa dig fast du står två meter bort.
Och sist men inte minst spelar du med en snubbe som låter som en ryss.
11/10 best game ever
 
 
 
Ska leta rätt på en svenne ihihi

Har inte hunnit ta så många bilder då jag var så koncentrerad på att förstöra alltSee the sunlight, bursting through the clouds

Imorgon sticker jag till Romme med skolan, woho! Så det blir inte av att logga in imorgon, heller...
 
Fyller ut inlägget lite med min absoluta favoritbild genom tiderna!
 
 Nytt besöksrekord!

Ojdå, Esme länkade till mig idag och jag fick nytt besöksrekord!
 
Lite känslomässigt dravel här - blev lite rörd när jag såg Esmes nya inlägg. Det kanske låter fånigt, men jag får typ aldrig komplimanger. Förutom några "du är smart" ibland. Och det känns inte som en komplimang direkt längre, jag fick en smart hjärna och jag själv har väl inte jobbat så mycket för det (jag brukar faktiskt oftast säga att min hjärna är smart, då det känns som om jag själv inte är smart, utan bara min hjärna, och min hjärna och jag är liksom separata, om ni fattar vad jag menar?).
Så när jag får en komplimang om något som jag själv har gjort och jobbat för... jao, det betyder mycket för mig.
 
Så tusen tusen tack Esme, för att jag fick bli admin och för första gången i mitt liv känna att jag behövs någonstans.
Du är bäst.
 
 G.E.D. returns

Denna vecka kommer G.E.D. äntligen tillbaka, har saknat dem lite 83 Fast det är väl mitt fel för att jag aldrig pallar gå till Ms Drake och göra hennes dagliga...
Uppdragen ser ut att ha något att göra med de där konstiga stångarna teamet satte upp på Paddockön för ett tag sen. Och sen snackar de något om mobilmottagning? Låter riktigt intressant 8D Tänk om det skulle vara så att under tiden man gör uppdragen så funkar inte mobilen, alltså kan man inte ringa hem etc etc... Det skulle vara coolt cx Kan dock inte logga in och titta, då sidan kraschar så fort jag försöker öppna spelet.
Och ett nytt lopp! Det är alltid kul, fast jag nästan aldrig levlar :D Hoppas att den inte är lika svår som DD-tävlingen dock, hahah
På tal om nya lopp blev jag beundrad med Goldspurs ett tag sen (minns inte om jag nämnde det?) och fick pröva på den svåra GD-tävlingen, den var sjukt rolig! Och så använde banan alla de där hindrena som jag hittade nästan exakt ett år sen (länki länki här), wihihi :3
 
Dessutom kom det lite nya kläder. Inget jag blir sugen på när jag kollar på bilden - ser lite tråkiga ut.
 
Skoj, skoj, skoj på Paddockön!
 Full moon~

 
Hatälskar detta julbestyr, det är så himla vackert och coolt men tar förfärligt lång tid, och om man missar en enda present får man åka en hel runda till...
 Danskungen (eller drottningen)

Kammade hem ett A på min improvisacionsdans på gympan idag. Läraren var till och med imponerad.
A + en imponerad lärare = det bästa man kan få
Så jag blev korad till inofficiell danskung/drottning (eftersom ingen kan bestämma sig om jag passar bättre som kung eller drottning) i klassen. Woho!
 
Måste ha ärvt mina skills från min gubbe

På SSO-fronten händer inte mycket - har faktiskt inte loggat in mer än för att sköta hästarna. Känner att jag inte har tid för det nu när gymnasievalen är på gång.
 
EDIT: Glömde att nämna det, men har faktiskt tänkt på att börja helt helt om med bloggandet, och inrikta mig mer på IRL och spel allmänt. Just nu känner jag mig lite skamsen varje gång jag bloggar om något annat än SSO, eftersom detta är just en SSO-blogg. Men det finns inte så mycket att skriva om på SSO, så det skulle vara skönt att kunna fritt skriva om annat också.Mysiga Firgrove

Älskar Firgrove, det är så mysigt! Särskilt under vintern :3 Dock så är det lite långt borta från allt, så transportkostnaderna skulle vara dyra, annars skulle jag lätt flytta dit!

 Days like these, people like these

The trolls return
Några som har varit aktiva på Jorvikipedia SE minns kanske när det fanns en massa "roliga snubbar" som sabbade sidor där. Det blev som tur fixat när Esme bad wikia-supporten om att låsa sidan för oregistrerade användare.
Men nu är det tillbaka - denna gång på JEN.
Denna gång är det ännu värre - en random person från Indien skriver en massa förolämpningar. Jag har blockat hen redan två gånger, och seriöst, om jag får se hen på sidan en gång till åker jag hem till hen och slänger ner hen för en klippa. Jag pallar inte.
 
Snälla alla, var snälla på internet. Det blir bättre så för alla.
 
Lys ger varnande exempel XD