Dag ett ~ Om mig själv

Denna har jag kört redan en gång förut, så kommer faktiskt dra fakta om mig själv IRL istället! Men en liten SSO-introduktion får ni också :3

Som nog alla vet heter jag Lucy Macwright i spelet, men kallas oftast för Lys eller annat som Luc eller Yoshi. Jag äger 7 hästar (mer om dem imorgon!) och huserar i Vingården. Jag äger klubben Ocean Town som jag inte har planer för att starta upp. Jag skapade min gubbe i september 2013, och började aktivt spela 15.08.14.
IRL heter jag något annat, dock så har jag alltid velat heta Lucy. Jag är från Finland men huserar just nu i Stockholm sedan sju år tillbaka. Jag går i nian och har extrem beslutsångest inför gymnasievalet (natur eller teknik? Natur eller teknik?). Jag älskar att läsa och att spela spel, men gillar också matte väldigt mycket! För att skryta med mina matteskills är jag med i distriksfinalen på Pythagoras Quest och ska tenta av Matematik 1c i vår (flåt men jag gillar att skryta om det). Jag har alltid sjukt höga mål (akademiska alltså, resten är jag lat med) för mig själv, men enligt mig är det så man lyckas bäst!
För övrigt kör jag badminton och bågskytte. Är också ganska våldsam. Yay?
Oh oh glömde nästan! JAG ÄLSKAR MUSIK
Mitt favoritband är just nu Imagine Dragons. Andra band som jag älskar är The Script, Coldplay, OneRepublic och Hillsong.
Favvolåt just nu är antingen Warriors eller Amsterdam eller Gold eller I Bet My Life - alla av Imagine Dragons.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo