Alla hjärtans dag-uppdragen?

Nu har vi ju fått två uppdragsserier för alla hjärtans dag. Väldigt likadana i hur de funkar, basically så springer man fram och tillbaka och skaffar grejer till Donald eller Catherine.
Jag tycker att det är jättekul att vi får nya uppdrag till alla hjärtans dag. Två serier dessutom, man får mycket att göra! Men det är också det som är problemet - jag har alltid förknippat event med korta, roliga uppdrag som går snabbt att göra och ger mycket eventkrafs. De nya uppdragen liknar mer ryktesuppdrag. Spring dit, samla blommor, få ett ynka paket kakao, spring tillbaka, ge kakaon, få lite 'rykte', vänta tills nästa dag, upprepa.
Det blir väääldigt tjatigt.
Och uppdragen blir vääääldigt långa.
Det är som sagt awesome att vi får lite omväxling från de gamla uppdragen som har funnits i tre år, men om det betyder att man måste göra ännu mer ryktesuppdrag så skulle jag ärligt talat bara hellre ha de gamla.
 
 
Del fem av bloggutmaningen kommer btw upp imorgon - det var ett inlägg som krävde mer tanke och tid, så hann inte med den idag pga var fullbokad hela dagen! Så gick det med mitt försök att dra igenom hela utmaningen på rätt tid hahah
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo