Information updated

Igår när jag skrev om de nya sneak peeksen hade jag ännu inte gjort klart Nics uppdrag pga lathet på hög nivå (hade suttit och gjort expeditioner så länge så jag hade mest lust att slänga ut datorn ur fönstret, så jag väntade med den sista). I expeditionen till Isenport fick man ju ny info - Kallterna bor bakom Isenport, så det stängda området kommer nog förbli stängt lite till (om man inte får gå och göra något kul där i samband med nästa veckas uppdrag). Dock så tror jag fortfarande att det sista hemliga stället är Kallternas boningsplats, verkar ju logiskt med beskrivningen "allt som är gömt är inte ben" (kolla några inlägg neråt om ni missade min förklaring om detta).
Nic säger också att Kallterna har en häst som ingen annan har sett förut - kan inte detta vara fjordingarna tro? :D Rimligt enligt mig, fjordingarna kommer ju från kalla ställen tror jag och Kallterna måste väl ha hästar som pallar kylan. De enda hästarna som just nu inte blir affected av kylan är nordsvenskar, men det kan inte vara såna eftersom Nic påstår att hästarna inte har setts förut. Bam - fjordingar.
 
 
Hade en till sjukt bra poäng jag skulle skriva upp men nu glömde jag bort den ahah, får lägga till den när jag kommer ihåg :D
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo