Dukat för fyra
Franke och Igor

Pga jag ligger så himla efter med ryktesuppdragen fick jag först idag uppdraget med att bygga klart hästskötningsfaciliteten och träffa Igor och Franke (plus en till person jag har glömt namnet på)!
 
VARNING FÖR BILDSPAM & SPOILERS
 
 
 
If this is how gravity works I won't question it
 
 
 
 
Gotta love Elsa
 
 
 
 
 
Upptäckte att min gubbe är förfärligt lömsk - förstöra allt för stackars Igor? Jag gillade honom sjukt mycket jueh D:
 
 
 
 
Min gubbe är en hemsk människa
 
 
Som tur är har Ed Field lite konstig smak, så han kickade inte Igor :D Fick dessutom en till härlig personlighet till gänget - Franke!
 
 
 Snyggaste cirkeln

 
Igår hann jag vara med på ett event, nämligen korvgrillning! Riktigt mysigt var det, vi red från VG till GÅD och parkerade på stranden där. Vi grillade och lekte en rolig lek på slutet!
 
 
Kramstund
 
 Samla samla samla

Gårdagens uppdatering var helt AWESOME! Förutom att göra ryktesuppdrag kan man samla fem olika saker för att öka ryktet hos Kallterna!
 
 
Jag har sett på bloggar att sakerna kan hittas på vissa ställen - bär i buskar, kastanjer vid vägar och träd, pärlor vid istappar och isgrottor, vesslor på sjön och pälstussar på staket. Alla stämmer för mig förutom pälset, hittade mitt i en isgrotta x3
 
 
 
 
 
Försökte få en bild på fjordingarna också men hela platsen var proppfull med folk...
 
 
Till och med "introduktionsbilden" av Kallterna man får när man först närmar sig Isenport blev failat, det enda man såg var en massa ryggar och hästrumpor.
 
 
Övriga nyheter ~ Det är den tiden på året, gott folk - jullovet närmar sig! Och alla lärare har bestämt sig för att lägga in prov nästa vecka, wohoo! Nästa vecka har vi alltså 9 assessments :'D Hurra för lärarna... Jag tänker få A på alla (A är average för mig ni vet) så kommer inte kunna spela så mycket, kommer logga in för att gå på lite events kanske och göra dagliga + skötsel, men någon superfin bloggning blir det nog inte tyvärr!Just det ja, det är onsdag

Är helt borta på veckodagarna just nu

Idag får vi möta kallterna för första gången, woho!
 
Möt Nanook och Sedna, två nya vänner från det mystiska och gåtfulla folket Kallterna
 
Med Kallterna får vi en ny ryktesfraktion (hipp hipp hurra) och nya kläder också! Hoppas att en affär finns tillgänglig direkt från början så man slipper bygga en, men jag tror att om det är ett folk som har varit isolerade i hundra år, måste vi nog vänta ett tag.
 
En till uppdatering som kom idag var en helt ny presentbutik på sidan, där man kan köpa LT + en massa SC för billigare priser! Om man dessutom köper det inom någon viss tidsram får man ett julkort skickat hem till sig :D
 
Lifetime-medlemskap*
 
Lifetime-medlemskap*
Bilder från butiken

Är lite sugen på att önska mig 10,000 SC i julklapp men tvivlar på att jag kommer få det x'D Superkul ändå att de har gjort en sån här grej nu, så man kan köpa SC lite billigare som present, och dessutom få ett snyggt kort på köpet!
 
P.S. SSO kommer till Stockholm Horse Show denna helg - vill åka dit, men bara en dagsbiljett kostar sjukt mycket så kommer nog inte bli av.
 
 Ordnat i bildmappen!

Nu har jag flyttat runt en massa bilder från andra spel från bandicam-mappen, så nu är det bara SSO-bilder där inne! Gosh vad skönt, man slipper scrolla upp och ner en massa för att hitta de nyaste SSO-bilderna :'D
 
Hejdå bilder från andra spel det här är min mappFörsta klubbmötet

 
Igår var jag med på mitt första klubbmöte i SP! Som en dissad novis fick jag sitta vid sidan *snyft*
 
 
 Grattis Folke, du är en klant

Och det här, barn, är anledning till att man inte dansar på en brygga.

Idag gick jag upp i rykte hos Nic och fick äntligen släpa en butiksägare till dalen - Folke.
 
Någon har varit ute och rest! Frankrike, Australien och Belgien :D
 
 
Tycker att det är kul hur SSO is defying forces och gör det möjligt att ha sex lådor, en resväska och en gubbe på hästen utan att allt ramlar av/hästen dör av utmattning...
 
 
...för att senare säga att man inte kan bära mer än två lådor på hästryggen.
 
 
 
Butiken hade väldigt mysiga kläder! Min favorit blev filten med en konstig beskrivning, som man desvärre måste vara beundrad för (och jösses, vad dyr den var!). Annars var det väl inget jag absolut ville ha, färgerna var lite svårmatchade, men kommer nog ändå köpa en av mössorna iallafall. Men hu vad dyrt allt var!
 
Jag fick också börja bygga på en plats att sköta hästar på (eller som Elsa kallar det, hästskötningsfacilitet). Menmen, man måste gå upp i rykte igen för att bli klar.Stalker

 
Nic vill att vi ska stalka på folk :CInformation updated

Igår när jag skrev om de nya sneak peeksen hade jag ännu inte gjort klart Nics uppdrag pga lathet på hög nivå (hade suttit och gjort expeditioner så länge så jag hade mest lust att slänga ut datorn ur fönstret, så jag väntade med den sista). I expeditionen till Isenport fick man ju ny info - Kallterna bor bakom Isenport, så det stängda området kommer nog förbli stängt lite till (om man inte får gå och göra något kul där i samband med nästa veckas uppdrag). Dock så tror jag fortfarande att det sista hemliga stället är Kallternas boningsplats, verkar ju logiskt med beskrivningen "allt som är gömt är inte ben" (kolla några inlägg neråt om ni missade min förklaring om detta).
Nic säger också att Kallterna har en häst som ingen annan har sett förut - kan inte detta vara fjordingarna tro? :D Rimligt enligt mig, fjordingarna kommer ju från kalla ställen tror jag och Kallterna måste väl ha hästar som pallar kylan. De enda hästarna som just nu inte blir affected av kylan är nordsvenskar, men det kan inte vara såna eftersom Nic påstår att hästarna inte har setts förut. Bam - fjordingar.
 
 
Hade en till sjukt bra poäng jag skulle skriva upp men nu glömde jag bort den ahah, får lägga till den när jag kommer ihåg :D
 Grejen med kylskåpet?

Idag berättar Nic äntligen varför han har ett kylskåp dinglande i handen.
 
 
 
I mina öron låter det som om kylskåpet är posessed av en skuggvarelse från Pandoria o.oPonnypluttar är vi allihopa