Speltips ~ Tales Runner

För ett bra tag sen introducerade min kompis Jen Tales Runner till mig. Då "ägdes" spelet av gPotato. Sen lades den helt plötsligt ned, för att sedan tas upp igen hos nowcom, och detta år också av OGplanet (ingen aning varför den finns på två ställen nuförtiden), där jag nu spelar igen. Spelet har på ett sätt blivit bättre sedan gPotatos tid (till exempel så kostar alla karaktärer i spelet nu vanligt valuta (som okreativt nog heter TR) istället för astros som man måste köpa för riktiga pengar), men det är mycket färre spelare där, vilket är synd eftersom spelet är verkligen kul.
 
 
Tales Runner är ett MMORPG (som också går att köra i singleplayer mode (vilket jag kör på bilden ovan)) där man helt enkelt... springer. Eller racear, rättare sagt. Man tävlar mot andra spelare i olika banor uppdelade i något som man kan kalla fyra kategorier (minns inte namnen på dessa exakt och är för lat för att kolla, så lite gissningar här xD):
- Training, de allra lättaste banorna där man övar på enkla saker som hopp och landing dashes.
- Fairy Tales, där man springer i berömda sagor som frog prince och Aladdin
- Survival (bilden ovan), där man ska springa från nåt hemskt odjur samtidigt som de skjuter ut en massa saker på en (den här bläckfisken skjuter ut elektriska strålar). Sjukt läskigt och stressande!
- Dr. Hell, galet svåra banor som är plus minus omöjliga att klara av.
 
Hurdles (Training), en bana som är, trots sin simpelhet, en av mina favoriter
 
Det kanske verkar vara tråkigt att bara springa runt i ett spel, men jag kan med 99% säkerhet garantera att du kommer bli fast x) Spelet är verkligen sjukt kul!
 
 
Eftersom jag har inget mer vettigt att skriva länkar jag bara till vart man kan ladda ner TR - HÄR - och visar er den väldigt orealistiska trailern om spelet som ser helt annorlunda ut och där man inte kan göra de speciella grejerna som gubbarna gör på videon, utan bara springa xP
 
P.S. Jag heter Lyce i spelet, lägg gärna till mig där c:
 
OBS! Videon syns inte så bra pga min för smala design, men länk till trailern på youtube har ni HÄR och till parodin HÄR!
 
 
Och så en sjukt rolig parodi som stämmer alltför bra på hur spelet är xD Kan vara svårt att förstå vad allt handlar om man aldrig har spelat spelet, såå GO AND PLAY 8D
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo