Mycket nytt i dagens uppdatering!

Jösses, vi fick en hel hög med nya grejer idag! Mår för dåligt för att kunna spela, men åsikter om allt det nya kommer här ändå x)
 
För det första så har Tobbe Larsson kommit till ön. Han ska tydligen ge oss tips om hur man tränar sin häst - intressant att se hur det kommer göras. Undrar vad man får lära sig egentligen?
 
Det fruktiga sommarsetet låter riktigt snyggt! Om det inte är jättedyrt kommer den nog hamna i hästgarderoben.
 
Alltid kul med flera borttappade paket, dock tror jag att jag har missat typ fem stycken nu x'D Har en del att ta igen!
 
Hästmarknaden är återigen på ett nytt ställe (har helt tappat tråden på vart de håller hus nuförtiden då jag har varit borta så länge) och tre nya hästar kommer alltså finnas där nästa vecka, yay! Hoppas de är snygga, mufufu :3
 
Är väl liite sur på mig själv för midsommaren - trodde att den skulle bara vara i en vecka! Om jag hade vetat så hade jag ju loggat in senare för att göra skattjakten, nu hann jag aldrig D: Hann inte ens dansa Små Grodorna en enda gång... xD Men, hann med midsommaruppdragen iallafall, och de var roliga, trots att man fick springa fram och tillbaka lite för mycket för min smak.
 
Sist men inte minst, övernattningen. Tycker att det är bra att SSO skänker priserna till mer resonliga nivåer så att fler får råd att använda funktionen c: Själv övernattar jag aldrig för att jag är för snål för att slösa pengar på det, men någon annan där ute blev säkert glad över det 8D
 
Overall tyckte jag att uppdateringen såg jättebra ut! Hurra för SSO-teamet :D





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo