Väder och årstider

 
Är det någon annan som saknar snön? För det gör jag! Det är fortfarande vinter IRL, tycker det var lite drygt att vi fick snö bara i några veckor, typ 11 månader sommar och 1 månad vinter agh >.< Sommaren är ju mysig, men lite variation i väder borde man ha. Typ regn och stormar, som i Firgrove-champet! Love them :D
 
 
Höst vore också nice, som i Höstryttaren. Vi har ju redan höst i Gyllenåsarnas Dal, och den har blivit till en av mina favoritplatser, älskar de varma färgerna! <3 Jag skulle bo där om det inte skulle vara så jobbigt att ta sig till Silverglade och Skördebygden då. Det borde verkligen finnas någon transportmetod mellan områderna!
 
GÅD på kvällen när det är vinter - färgerna är betydligt kallare än...
 
...här, en solnedgång på sommaren. GÅD har alltid höst men blir ändå lite påverkad av vad som händer utanför dess grindar.
 
Men om vi inte ska snacka om transporter utan hålla oss kvar till ämnet. Det skulle vara jättekul att ha fyra årstider i SSO, tänk våren, att se alla löv växa i träden... Det skulle defenitivt vara skönt att ha lite variation. Dock skulle GÅD få ha kvar hösten året runt tycker jag, för vintern/sommaren/våren passar inte riktigt in där.
Och om det är helt omöjligt att göra andra årstider än vinter och sommar, tycker jag att vi borde ha lite väder iallafall. Som när det snöade på vissa ställen nu på vintern, så kunde det vara så att regn dyker upp ibland på olika platser. Det skulle vara superkul!
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo