Så många spel att spela, så lite tid

...Skrev min bästis (hon som spelar FlyFF) på sin facebook. Och jag har seriöst aldrig hört något mer korrekt. 
Jag har Star Stable Online, vilket jag spelar på två servrar. Ska dessutom bli klubbägare, gah vad mycket stress det kommer bli! 
Jag har FlyFF, där jag har en tävling med min IRL-bästis om vem som är i högst level... typ. Den tävlingen kommer aldrig sluta.
Jag har Guild Wars 2, som jag i och för sig inte har köpt än, men tänker köpa snart - ska spela den med min online-bästis.
Jag har Star Stable Höstryttaren, som jag gärna skulle spela ibland om jag hade tid.
Jag har min Nintendo 3DS plus en evighetslång inköpslista. Finns så många spel som jag vill spela på den ahh!
 
FlyFF är nog det bästa spelet som jag någonsin har spelat, så proppfull med härliga minnen och nostalogia och MAN KAN FLYGA! Här demonstrerar Miyu (jag) och Aera (bäztizen) hur det går till xD
 
Nu har jag verkligen märkt hur viktiga mina vänner är för mig. Jag skulle aldrig ha köpt LTSR på den svenska servern om jag inte hade gått med i SWG, det är på grund av dem som jag hänger mig kvar.
Jag skulle aldrig ha skapat Leni på WE om det inte hade varit för Gun, min IRL-bästis. Vi gjorde en massa roliga planer som jag vill fortfarande genomföra, så WE kommer jag inte heller lämna.
Jag laddade ner FlyFF igen efter fem år för att nostalogisera för mig själv. Men när min andra IRL-bästis började spela så kan jag ju inte bara lägga av.
Guild Wars 2 köper jag endast för att vara med min online-bästis. Fast spelet låter jätteroligt ändå 8D
 
FlyFF och WE kan jag kalla extra viktiga, för att mina IRL-bästisar spelar dem - och de bor båda i Finland. Jag är ju finsk och flyttade till Sverige för 6 år sen och bla bla bla, depphistorien om hur allt gick snett sparar jag till någon annan gång. Jag försöker därför just nu lägga mer tid på just dessa två, fast SWG slukar mesta av min tid ändå xD
 
Bara jag som tycker att snubben i Höstryttaren springer superstörande?
 
Jag har inte spelat på Höstryttaren på två månader, och 3DS:en användes senast i julas. Varför blev de dissade? 
För att de bara är single-player-spel.
För att jag lägger mina vänner först.
 
Nu blev det här inlägget superdepp WAY TO GO LYS





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo